viernes, 26 de julio de 2013

KdS SONG HOP

Aqui trobareu la meva interpretació al:

 

TALLER ENQUADERNACIO JAPONESA

El proper dia 31 de juliol finalitzarem els tallers d'estiu amb un taller d'Enquadernació Japonesa impartit per la Sonia Alcaraz de "Somia en Colors" , farém una enquadernació classica utilitzant diversos tipus de materials tant d'scrap com de papereria, descobrirem les possibilitats que té aquests tipus d'enquadernació per adaptarla a diversos treballs.



miércoles, 17 de julio de 2013

TALLER: DECOREM LLETRES

Aquesta tarda hem fet el taller "Decorem Lletres" amb les "Floretes" ha estat una tarde entretinguda, han vingut dues de les Floretes, la Ester i la Núria (gracies per tota l'atenció)  i ens han ensenyat com es decoren les lletres de paper maché, hem fet servir paper d'scrap, washi-tape, cintes decoratives, troquels, tags, brads, bé de tot una mica, eran 7 persones: 4 adults i tres nenes de 11, 8 i 7 anys, la veritat es que cadascú a decorat la lletra segons la seva imaginació i creativitat, aqui us posso els resultats, moltes gracies a tots/es per participar.
























domingo, 14 de julio de 2013

TALLER PER PETITS I GRANS A LA FESTA MAJOR DEL FONDO SOMELLA.

Avui ha estat un dia mogudet, mig mati a la botiga i després haviem quedat amb totes les col.laboradores de Scrap 'Enxaneta per anar a la festa major del Fondo Somella, a on patrocinavem un taller obert a tothom, sense l'ajuda de les col.laboradores aixó no hagues estat possible, moltes gracies a: Elena (La Aventura de los Buhos), Marcela (Mis ideas scraperas) i Montse (Bocins de paper... ).

S'havien preparat dos models de postals una per nens, amb tot el material preparat perque no tinguessin que fer servir gaires les tisores i que només decoressin, i resulta que hem fet curt de material i a més s'han entusiasmat tant que alguns han acabat fent la postal dels grans.

Després duiem un model més complicat per els grans, en els quals els hi donavem el model i ells ho feien a la seva manera, era una tri-postal i el resultat ha estat sorprenent, cadascú anava donant-li el seu toc personal i la veritat es que hi havia molta creativitat en l'ambient.

Hem estat com a dues horetes fent el taller a l'aire lliure amb la companyia del sol i la calor que no ens ha abandonat, pero ha estat una experiencia molt enriquidora que esperem tornar a repetir, aqui us deixo algunes imatges.

Moltes gracies a totes, Elena, Marcela i Montse per ser com sou. Mil petons!!!!