sábado, 15 de junio de 2013

PROPERS TALLERS!!! FER SEGELLS, DECORACIO DE LLETRES, DESCOBRINT L'SCRAP

Els propers tallers que tenim previstos per el més de juliol són els següents:

-El taller que ens propossa l'Elena de "La aventura de los buhos" per el proper 03-07 es coneixer la técnica que s'utilitza per fer tu mateix els segells, utilitzarem goma i gubies (eines per buidar amb precissió), tintes i estamparem els segells fets per nosaltres mateixos.




-El següent taller que tenim en preparació es per decorar lletres vindràn "Les Floretes" el 17-07, si mireu en el seu blog veureu la qüantitat de lletres que han fet i totes elles en diferents estils i personalitzades per la persona en qüestió.

Aixi qui vulgui començar a decorar lletres que m' envii un e-mail a scrap@enxanetavng.com dient-me en quina lletra esta interesada per començar a fer comanda.


El proper dia 31 de juliol finalitzarem els tallers d'estiu amb un taller d'Enquadernació Japonesa impartit per la Sonia Alcaraz de "Somia en Colors" , farém una enquadernació classica utilitzant diversos tipus de materials tant d'scrap com de papereria, descobrirem les possibilitats que té aquests tipus d'enquadernació per adaptarla a diversos treballs.



Ja al setembre tornarem a fer el taller “Descobrint l’Scrap” amb la Montse de "Bocins de paper..." es un taller en el que aprendrem les técniques que s´utilizen per decorar tot utilitzant tintes (distress, dylusions, stazon, versafine....) també embossing en fred i calent, i decorarem amb cintes, brads, eyelets, washi-tape....








Que passeu bon estiu i moltes gracies a tots/es per participar en aquests tallers i que després de vacances podem passar tant bones estones com fins ara.











No hay comentarios:

Publicar un comentario