miércoles, 3 de julio de 2013

"CARVADO DE SELLOS"

Avui per la tarda hem fet el taller de "Carvado de Sellos" amb l'Elena de "La Aventura de los Buhos" ella es una noia molt dinamica i detallista i ens ha portat una bosseta amb una llibreteta feta per ella per poder segellar les nostres creacions, primer hem començat amb una mica de respecte a les "gubies" pero un cop ens hem deixat anar cadascu ha anat al seu ritme complicant les creacions.
Ens ho hem passat molt bé comentant els treballs, organitzant properes trobades i hem passat una tarda molt entretinguda.
La Laia també ha fet els seus pinitos "Carvant segells" la veritat es que se li dona la mar de bé aixó de crear i ja hem preguntava quin seria el proper taller.












4 comentarios:

  1. Madre mia!!! Como habéis corrido Montse y tu jeje.
    Muchas gracias por permitirme dar el taller, he disfrutado muchísimo y lo he pasado en grande.
    Han salido unas creaciones preciosas. Y tú hija me ha dejado impresionada :) que bien se le da! Ya os veo sin gomas de borrar XD jajajajaja ( aunque en vuestro caso lo veo difícil ;p)
    Te he tomado alguna foto prestada, porque no tenía de todas las creaciones. Por cierto eres una fotógrafa sigilosa, no te vi hacer ni una foto jajajajaja.
    De nuevo muchas gracias! Besitos!!!

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias a ti Elena por aportarnos tus conocimientos, ya puedes coger las fotos que quieras que para eso són para compartir.
    Laia esta supercontenta con sus trabajos, preguntandome si haremos algun taller para niñas (te animas???)
    Besos!!!!

    ResponderEliminar
  3. Aish... què xulo va ser!!! i la crònica fantàstica, ostres! sí que vas fer fotos!! i com diu l'Elena la Laia és tota una artista!!! He estat investigant per la xarxa sobre les planxes de goma per fer els segells, t'he enviat un mail però me l'ha retornat... he fet el tafaner pel bloc però aquí no he trobat un mail alternatiu :(. Un petó

    ResponderEliminar