sábado, 17 de agosto de 2013

Ja hem tornat de vacances!!!!

Bon dia a tothom!!!!  Aquesta setmana ens acabem d'incorporar a la feina després d'unes petites vacances, estava esgotada després de moure prestatgeries, canviar-les de lloc..... ja que estem fent alguns canvis a la botiga: estem habilitat un espai només per Scrap i manualitats on possarem una taula fixa per poder fer tallers qualsevol dia de la setmana i  en qualsevol horari, aviat us informarem del calendari que tenim previst per la propera temporada, esperem que sigui del vostre interés i per suposat estem oberts a que vosaltres ens suggeriu els tallers que us agradarïa fer.
Després de cara al setembre ens començaran a entrar algunes de les novetats que han presentat els fabricants de productes d'Scrapbook a la fira mundial CHA SUMMER 2013.

Per fer un petit tast us adjunto algunes de les novetats que ens han d'arribar.

La col.lecció Cut & Paste d' Amy Tangerine (American Crafts)

Celebri moments quotidians amb Cut & Paste, una col · lecció de collage d'inspiració vintage. Una delícia, fonaments eclèctics poden ser barrejats i aparellats per una infinitat de possibilitats creatives. Els colors neutres proporcionen el teló de fons dels esclats de color verd maragda, rosa de la mare, i groc sol. Aquesta acolorida col · lecció està plena de formes geomètriques i gràfics encantadors, incloent cors, fletxes, càmeres i rellotges. Trobar l'alegria en el dia a dia amb el Cut & Paste.La col.lecció Flea Market de Maggie Holmes (Crate Paper) 

La inspiració per a la col · lecció de Flea Market són tots els tresors que pots trobar en una botiga vintage. Maggie volia crear una col · lecció encantadora d'època plena de bells patrons i gràfics i creiem que ho va aconseguir. La col · lecció està plena d'accent favorit de Maggie de color or-i, per descomptat, un munt de rosa! Prepara't per descobrir el Flea Market més femení, deliciós ... gaudeix!La col.lecció Story Time de Studio Calico.

Una col.lecció per documentar moments del vostre nadó, una col.lecció que recorda a les cancons infantils, contes de fades i petons de bona nit.


Buenos días a todos!! Esta semana nos acabamos de incorporar al trabajo después de unas pequeñas vacaciones, estaba agotada después de mover estanterías, cambiarlas de lugar ..... ya que estamos haciendo algunos cambios en la tienda: estamos habilitado un espacio sólo para Scrap y manualidades donde pondremos una mesa fija para poder hacer talleres cualquier día de la semana y en cualquier horario, pronto os informaremos del calendario que tenemos previsto para la próxima temporada , esperamos que sea de vuestro interés y por supuesto estamos abiertos a que vosotros nos sugiráis los talleres que os gustaria hacer.

De cara al septiembre nos empezarán a entrar algunas de las novedades que han presentado los fabricantes de productos de Scrapbook en la feria mundial CHA SUMMER 2013.

Para hacer una pequeña cata os adjunto algunas de las novedades que nos tienen que llegar.La colección Cut & Paste de Amy Tangerine (American Crafts)

Celebre momentos cotidianos con Cut & Paste, una colección de collage de inspiración vintage. Una delicia, fundamentos eclécticos pueden ser mezclados y emparejados por una infinidad de posibilidades creativas. Los colores neutros proporcionan el telón de fondo de los estallidos de color verde esmeralda, rosa de la madre, y amarillo sol. Esta colorida colección está llena de formas geométricas y gráficos encantadores, incluyendo corazones, flechas, cámaras y relojes. Encontrar la alegría en el día a día con el Cut & Paste.

  
La colección Flea Market de Maggie Holmes (Crate Paper)

La inspiración para la colección de Flea Market son todos los tesoros que puedes encontrar en una tienda vintage. Maggie quería crear una colección encantadora de época llena de bellos patrones y gráficos y creemos que lo consiguió. La colección está llena de acento favorito de Maggie de color oro-y, por supuesto, un montón de rosa! Prepárate para descubrir el Flea Market más femenino, delicioso ... disfruta!La colección Story Time de Studio Calico.

Una colección para documentar los momentos de vuestro bebe, una colección que recuerda a las canciones infantiles, cuentos de hadas y besos de buenas noches...
2 comentarios:

  1. Aish... quins papers més macos!!! m'encanten... ja puc començar a estalviar per visitar-te, jeje. Petonets

    ResponderEliminar