sábado, 14 de septiembre de 2013

AVUI HEM INAGURAT TEMPORADA DE TALLERS

Bona nit!!!!

Aquest mati hem inagurat la temporada de tallers d'Scrapbook i manualitats a la botiga, han hagut canvis respecte a l'espai i dies per fer-los, abans els feiem dimecres per la tarda aprofitant que la botiga estava tancada i ara els intentarem fer dissabtes al mati o alguna tarda durant la setmana, aixi tothom pot accedir a tafanejar que s'esta fent i animar-se a venir.
L'espai queda una mica reduit respecte abans, pero avui eren poquetes i ja s'estava bé, tothom a estat molt puntual la Montse de "Bocins de Paper..." que avui impartia el taller, ha vingut amb un kit de treball tot preparadissim i un petit detall per cadascuna de les participants. 
Avui el taller consistia en realitzar un mini album tipus "Squad"  i la seva corresponent maleteta per possar-lo dins, no ha faltat cap detall, les onades, la sorra, el far.... tothom ha utilitzat la seva creativitat per decorar-lo per fora i per dins i després els hi ha tocat fet la maleteta segons uns planols molt ben explicats que els hi ha donat la Montse a cadascuna d'elles.
Tothom a marxat amb el seu album i maleta gairebé acabada i pel que m'ha semblat tothom ha quedat molt content.
Aixi que moltes gracies a totes les participants i especialment a la Montse per la seva paciencia i bons consells que ens dona cada cop.















2 comentarios:

  1. Per mi ha estat un plaer impartir el taller, m'ho he passat molt bé i m'alegro que tothom hagi quedat content. Ara fins la propera!!! Vaig a fer la meva entrada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Només veure les cares de felicitat ja val la pena, moltes gracies!!! Vaig a llegir la teva entrada!!!

      Eliminar