sábado, 30 de noviembre de 2013

CREATIVA BCN 2013

Bon dia de nou!!!

Dijous per la tarda la Laia i jo varem agafar el tren amb destinació Creativa Bcn, al entrar hi havia una exposició de treballs realitzats per particulars i associacions,  vam estar una estoneta fent fotos i recreant-nos amb aquells treballs artesanals.

Varem anar a recollir la bossa de rigor i vam començar a recorrer tot i cadascun del passadissos existents, l’ambient era molt agradable et podies aturar perfectament per els stands i mirar les coses tranquil.lament sense aglomeracions de gent.

Vam anar a saludar a algun que altre proveidor que exposava i vam fer algún que altre contacte nou, també ens vam recrear en els tallers que allà es realitzaven.

Ahhh i vam introduir les nostres dades en una urna i vam tenir la gran sort que ens toqués un kit d'scrapbook, la Laia feia salts d'alegria :-)


Una bona experiencia i a esperar la propera edició que serà per la primavera.


2 comentarios:

  1. ¡Hola! Me ha encantado el blog, muy colorido y los trabajos... ¡super bonitos! por esto me gustaría entregaros un premio muy especial, podéis pasar a recogerlo por: http://scrapibuki.blogspot.com.es/2013/12/premio-liebster-y-otros-blogs.html ¡un besote enorme!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias Anna por tu premio!!!!, me hace mucha ilusión recibirlo, ahora mismo me paso por tu blog a recogerlo.
      Besitos!!!!!!!!!

      Eliminar