martes, 31 de diciembre de 2013

Bona entrada d'any!!!

Vaig descobrir l'scrap farà cosa d'un any quan els Nadals passats buscava alguna cosa creativa per regalar a la Laia i vaig topar-me amb un kit de papers, segells i tintes sense saber ben bé perque servien, vaig començar a mirar informació per internet, blogs, pagines, tutorials del you tube i més blogs i vaig anar incorporant materials a "Papereria l'Enxaneta", vam començar a fer tallers i em vaig començar a aficionar amb aquest hobby que enganxa tant.
Ha anat passat molta gent per la botiga clientas, noves incorporacions, equip creatiu (que soná molt bé) i ens hem anat coneixent, compartint coses en comú fins a convertir-nos en una petita familia creativa.
Així que només us volia donar les gracies per compartir aquests moments amb nosaltres i dessitjar que el proper any estigui ple de projectes creatius i podem seguir gaudint d'aquests moments de "scrap", rises i demés. Bon any a tot@es!!!!!!!
2 comentarios:

  1. Molt bon any per a tu també!! per a mi ha estat tot un plaer compartir aquest any d'scrap amb tu i amb totes les alumnes que han passat pels meus tallers. Espero que puguem repetir les experiències durant molt de temps. Petonets

    ResponderEliminar