martes, 27 de mayo de 2014

PROGRAMACIO TALLERS JUNY, TALLERS SETMANALS I CASALS D'SCRAP

Bon dia a tothom,

Encara que no hem finalitzat el mes de maig a Scrap Enxaneta Vng ja tenim preparada la nova programació de talleres del proper mes de juny a més a més dels tallers setmanals que començaran el proper dia 4 de juny i els Casals d'Scrap que farém durant tot el més de juliol, si esteu interessats en ampliar informació no dubteu en possar-vos en contacte amb nosaltres.

Ara bé us adjunto la programació de tallers d'aquest més de Juny que vé molt acolorida i alegre per anar fent boca per el bon temps.

Dissabte 7 de Juny a les 10h. Farém el taller de Primavera amb la Marta de Dedoblecara.Aquest dia doblem, a les 16h, vindrà la Edurne de la Guspireta Crafts i farém un Layout molt fresquet.
Dissabte dia 14 de juny, tindrém a la Montse Vega ensenyant-nos a fer un mini-album "Memories" un mini amb tocs vintage i ple de detallets.Dissabte 21 de juny, tindrém a la Sonia Alcaraz de Somia en Colors, farém un canvas tot utilitzant Gelatos, Neocolors II, llapis aquarelables.....I per finalitzar el mes el dia 28 de Juny, tindrém la Soraya de Scraps con Amor i farém un Quadern de Viatge que podreu utilitzar quan aneu de vacances o escapada i recopilar tots els bons moments.I per el moment res més, us deixo tota la programació i espero que us animeu a venir a fer-ne algún del vostre interés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario