domingo, 29 de junio de 2014

PROGRAMACIO TALLERS MES DE JULIOL

PROGRAMACIO TALLERS MES DE JULIOL


Molt bon dia noies!!!  Ja acabem el més de juny, fa quatre dies ens va venir a veure el desitjat estiu i nosaltres us portem una programació la mar d' estiuenca.

Us informem que aquest més de juliol cada dimarts  de 10h a 12h tenim casals d'scrap per nens.

Per les tardes de 5'30h a 7'30h tenim els tallers mensuals, així que si vols venir a aprendre, utilitzar les eines, acabar algun projecte o començar un de nou, aquest es el teu taller.

I ara començem per els monografics:

Dissabte 5 de juliol tenim el taller de Home Decor a on decorarem un marc de fotos amb Chalk Paint el decaparem i després decorarem l'interior amb material d'Scrap.Dissabte 12 de Juliol farem un mini "Estiu" utilitzarem papers molt estiuencs i decorarem amb diverses técniques.
Dissabte 19 de Juliol decorarem un cistell de vimat amb chalk paint i plantilles.

Dimecres 23 de Juliol decorarem un bastidor amb roba i papers d'scrap.Dissabte 26 de Juliol aprendrem a utilitzar diferents técniques de Mix-Media
Dimecres 30 de Juliol decorarem una taula de fusta amb Chalk paint, farém transferencies d'imatge o decoupage damunt la superficie.
Dijous 31 de juliol de 5,30 a 19,30h tindrém un taller infantil impartit per nens per a nens en el qual faràn un Layout i aprendràn a utilitzar diferents materials.Aquesta es tota la programació del mes vinent (les fotos no són les definitives), quan tinguem els retols els anirem penjant al facebook i a la botiga podreu veure les mostres en viu del que anirém fent.

Molt bon estiu!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario