sábado, 11 de abril de 2015

PUNTS DE LLIBRE I TECNIQUES AMB GELLI PLATE

Bona tarda,

Després de tot l'enrenou de les festes de Setmana Santa, doncs tornem a la carrega per informar-vos dels propers tallers que realitzarem a Scrap Enxaneta VNG, per no adormir-nos massa aquest dijous tindrem a la Soraya de Scraps con amor i farém punts de llibre aplicant diverses tècniques (tintes, sprays, distress, embossing, aquarela liquida....) tot un món de possibilitats....


Dissabte dia 18 tindrém a la Sara Ferret per fer-nos un taller i ensenyar-nos diverses tècniques que es poden fer amb la Gelli Plate que es una planxa d'impressió amb textura semblant a la gelatina que s'utilitza per crear textures amb acriliques.


I també tenin moltes més novetats referents a tallers pero ja us informarem una mica més endavant...

En quant a novetats de la botiga, dir-vos que ara que s'acosta St.Jordi ens han arribat unes figuretes de DM ideals per decorar els vostres treballs.


I per qui sigui un enamorat de les fustetes tenim uns kits tematics molt interessants, us faig un petit tast...


I per ultim i no per finalitzar les novetats que a la botiga en tenim moltes d'interessants us ensenyo els papers de la col.lecció Mar & Vent que els van presentar a la Fira Scrap + de Sitges i tenim un gran assortit a la botiga, tant si els voleu en pack com a individuals hi ha per tots els gustos.


Bé doncs ja sabeu si voleu venir a visitar-nos estem tots els dies de dilluns a diumenge per atendre-us.

Mercè


No hay comentarios:

Publicar un comentario