jueves, 18 de febrero de 2016

Tallers març i abril

Bona tarda,
Us volem presentar els propers tallers que tenim en cartellera per aquests pròxims mesos, farem de tot una mica, ja sabeu que a Handmade Enxaneta i tenen cabuda tot tipus de propostes fetes a mà, així que si teniu habilitat en realitzar algun tipus de producte fet a mà, només cal que em feu proposta i podem compartir els coneixements amb altres persones.

La primera proposta es pel dissabte 12 de març, vindrà la Montse Vega de Mompapers i decorarem una fusta amb diverses tècniques d'envellit amb la pintura Fleur Paint.
Horari: 10 a 13 h
Preu: 25 € (tot inclòs)


La segona proposta ve de la mà de la Mabel de Ama de Casa a los 40, realitzarem un taller infantil de sabons de glicerina, podem venir nens entre 4 i 12 anys (els menors de 8 anys tindran que venir acompanyats d'un adult), també farem una capseta d'origami perquè puguin endur-se els sabons a casa.
Dijous 17 de març
Horari: 17,30 a 19,30 h
Preu: 17 €
La ultima proposta que tenim ve de la mà de la Maria Rosa Moral que sovint realitza tallers a Scraphouse i farem un mini àlbum utilitzant els nous papers de la col.leccióExplorer, dissenyats per l'AlbertoJuarez.
Dia: 2 d'abril
Horari: 10 a 13 h
Preu: (a determinar)


Fins aqui us deixem les properes propostes, si voleu reservar plaça només cal que envieu un correu a scrap@enxanetavng.com o també podeu enviar un whats al 620167051.
Fins aviat

Mercè

No hay comentarios:

Publicar un comentario