jueves, 1 de agosto de 2013

TALLER D'ENQUADERNACIO JAPONESA

Bona nit!!!! Ahir varem fer l'ultim taller de la temporada amb la Sonia de  Somia en Colors, el primer taller de la temporada va ser un LO amb ella mateixa i ahir tancavem el cercle també amb la Sonia, es una delicia treballar amb ella té una paciencia inasgotable i es molt bona consellera, sempre et dona alguna idea que et facilita la feina i com sap tant cada dia aprens alguna cosa amb ella (moltes gracies Sonia per ser com ets) :-)

Bé ahir també va venir força gent, varem tenir el Raul, un alumne que té  molta creativitat (ho comento perque es estrany veure senyors en aquests tipus de tallers), aviam si s'animen més!!!,  també estava la Natalia, Lluisa, Montse, Soraya, Susana e Irene i jo mateixa que intento no perdre'm ni un. Aixi que moltes gracies a tots per venir als tallers i si esteu interessats en fer-ne algún que us cridi l'atenció només teniu que comentar-ho i entre tots intentarem aviam si es pot realitzar.

En començar la Sonia va venir carregada d'eines de casa, duia una taladradora amb bateria per poder fer els forats, tots ens varem quedar bocabadats pero despres ens va explicar el perque d'aquella eina.
Es tractava de fer una llibreta decorada al nostre gust i després cossir-la amb la tecnica d'enquadernació Japonesa, cadascu va triar el cosit que més li agradava, hi havien cuatre tipus i havia gent que s'atrevia per el mes complicat i d'altres per l'anterior al complicat em fa l'efecte que ningú va triar el més facil, ens agraden els reptes. 

Jo personalment vaig sortir molt contenta amb el meu treball realitzat, vaig anar-me'n a casa amb una llibreta de notes i molt contenta per haver aprés una técnica que ens pot ser molt útil per enquadernar els nostres treballs d'scrap, albums de fotos o qualsevol cosa que volguem enquadernar.

No m'enrotllo més i us deixo les fotos.












2 comentarios:

  1. Uns treballs preciosos amb una profe fantàstica :). Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat es que van quedar molt macos tots i la profe estupenda, re-petonets!!! :-)

      Eliminar