sábado, 29 de diciembre de 2018

Bon Nadal i Bon Any a tothom!!!

Bon Nadal i Bon any nou a tothom!!!

Ara feia molts dies que no publicava res per aquí, però les que hem seguiu per les xarxes socials ja haureu vist, que estic bastant activa fent entrades de tot una mica de treballs manuals (costura, ganxet, scrapbooking...), fent tallers a Centres Cívics, col·laborant Bossinets en activitats adreçades a nens i adults, i d'altres activitats com sortides en bicicleta, caminades.... 

Doncs en aquest post us volia fer saber a les que no seguiu altres xarxes socials que a principis d'any començaré a impartir tallers Creatius a Iris Art que està al carrer de Menendez Pelayo nº 9 tots els dimarts en dos torns un de 10 a 12h i l'altre de 17 a 19h, farem de tot una mica decoupage, mix -media, pintura creativa, decoracions per la llar, reciclarem objectes i els hi donarem un altre ús..... en fi tot el que se'ns acudeixi i més, en aquests tallers m'agradaria que la gent que hi vingui passi una bona estona amb altra gent amb aficions comuns, es relaxi fent treballs manuals, alhora que aprèn altres tècniques.

Qui estigui interessat a venir pot contactar a Iris Art (telèfon a peu de foto) o bé adreçar-se a la mateixa botiga, comencem dijous dia 3 de gener (ja que dimarts és festiu). 

Moltes gràcies i us vaig informant si hi ha més novetats.





Bona entrada d'any a tots/es!!!! 

1 comentario:

  1. Bon any per a tu també!!!!!! que continuïs tan activa i creativa!!! Petonets

    ResponderEliminar